Arina Maria Chelmus

Camelia Potec - campioană olimpică , Michael Phelps - multiplu campion olimpic și mondial sunt doi înotători de marcă ce inspiră mulți sportivi aflați la început de drum. Unul dintre acești mici sportivi este Arina Maria Chelmus (10 ani) din Piatra - Neamț, care a avut imensa bucurie să întâlnească unul dintre idolii săi, pe Camelia Potec, de la care a primit un autograf.

Arina practică înotul din anul 2014 și s-a îndrăgostit de acest sport în scurt timp. A luat în serios această activitate, participând la tot mai multe concursuri. Medaliile au început să se adune, aproape fiecare partcipare la competiții transformându-se în succes.

Înotul este un sport costisitor, cheltuielile lunare fixe sunt de aproximativ 500 lei, la acestea adăugându-se cheltuieli legate de asigurarea echipamentului, participarea la competiții, cantonamente. Din cauza problemelor financiare, familiei îi este tot mai greu să găsească resursele financiare pentru a o susține pe Arina. La începutul lunii decembrie a avut loc la Brașov un concurs de înot pentru copii la care Arina s-ar fi văzut nevoită să renunțe deoarece părinții nu aveau banii necesari pentru a suporta cheltuielile participării la această competiție. Din fericire, am aflat la timp de situația Arinei și am putut să o ajutăm, Asociația "Campionii Vietii" suportând aceste cheltuieli. La concurs, Arina a câștigat 4 medalii: una de aur la proba de 50 m bras și 3 medalii de argint la probele de 50 m liber, 50 m fluture și 50 m spate.

Împărtășim bucuria obținerii acestor medalii cu Arina și familia sa și ne propunem să fim alături de ea și la competițiile viitoare.

Succes, Arina!

arina_maria_chelmus_06

arina_maria_chelmus_08

arina_maria_chelmus_07

arina_maria_chelmus_05

arina_maria_chelmus_04

arina_maria_chelmus_03

arina_maria_chelmus_02

arina_maria_chelmus_01