Despre noi

Viața este un dar pe care Dumneazeu ni l-a făcut în infinita Lui iubire. Divinitatea este în fiecare dintre noi, iar când dăruim iubirea devenim parte din minunea Creației. Doar iubind putem avea milă, compasiune, înțelegere față de aproapele nostru, ajutându-l când are mai puțină putere și mai multe nevoi decât noi. Important nu e cât dăruim, ci câtă iubire punem în dăruire. Darurile se fac din suflet și astfel împărtășim cu ceilalți câte ceva din ce există în noi.

Am creat Asociația Campionii Vieții din iubire pentru copiii care provin din familii nevoiașe sau din centre de asistență socială și care-și doresc să schimbe ceva în viața lor, dar pot reuși acest lucru doar cu sprijinul unor oameni cu suflet mare. Acești oameni minunați sunteți dumneavoastră, cei care sprijuniți Asociația Campionii Vieții, nu doar prin donații și sponsorizări, ci și prin activități de voluntariat.

Ceea ce oferiți, ajunge la cei care au nevoie de ajutor, în momente în care nu mai au nicio speranță de mai bine. În asemenea clipe, darul dumneavoastră devine extrem de valoros, transformându-se într-o rază de speranță, dând putere acelor copii și familiilor lor să meargă mai departe cu încrederea că vor reuși.

A dărui este o experiență care schimbă viețile tuturor celor care participă la ea. Când dăruiești, bunătatea sufletului strălucește și încălzește ca o rază de soare. Întindeți o mână de ajutor copiilor aflați într-o situație dificilă și veți deveni eroii lor salvatori.

Am creat asociația Campionii Vieții în martie 2014 după 8 ani în care am adus bucurie în viața copiilor din orfelinate și din familiile sărace, cooptându-i în această activitate pe prietenii noștri care au dorit să întindă o mână de ajutor acelor copii.

Asociatia Campionii Vieții își propune 3 obiective principale:

  • Asigurarea finanțării necesare unei bune și permanente funcționări a cabinetului stomatologic din cadrul Centrului de zi Harap Alb din subordinea DGASPC Sector 4, București, cabinet înființat de Fundația Overland for a Smile la inițiativa și cu sprijinul unuia dintre membrii Asociației Campionii Vieții - Cristi Durgheu. Acest cabinet stomatologic dotat cu aparatură modernă a fost creat pentru a asigura tratamentele stomatologice necesare tuturor copiilor instituționalizați din cadrul DGASPC SECTOR 4 București.
  • Finanțarea tratamentelor, a intervențiilor chirurgicale necesare copiilor aflați în centrele de copii sau ai căror părinți nu dețin resursele financiare necesare acoperirii costurilor ridicate ale tratamentelor sau intervențiilor chirurgicale.
  • Sprijinirea copiilor și tinerilor care au un real talent artistic sau sportiv, o vocație către anumite discipline școlare sau care își doresc să continue studiile, dar care sunt împiedicați de situația financiară precară pe care o au să își desăvârșească pregătirea în respectivele domenii.

Suntem convinși că împreună putem să dăm o șansă la o viață mai bună copiilor care speră la ea.