Colaborare cu Ambasad’Or Play

Vineri, 30.05.2014, împreună cu partenerul nostru Ambasad’Or Play, am creat clipe de fericire pentru 20 de copii cu vârste cuprinse între 2 – 9 ani din cadrul Centrului de Plasament Sfântul Spiridon din cadrul D.G.A.S.P.C. Sector 4, mai precis de la patru din cele șase apartamente de tip familial ce aparțin de acest Centru, respectiv: ”Floare de Colț”, ”Magelan”, ”Cutezătorii” și ”Casa Soarelui”.

Intrarea copiilor în superbul loc de joacă amenajat de către Ambasad’Or Play a însemnat intrarea lor într-o lume nouă, din păcate inaccesibilă copiilor abandonați.

Dintre cele patru spații de joacă existente la fiecare nivel al clădirii, Partenerul nostru Ambasad’Or Play a pus gratuit la dispoziția celor 20 de copii, spațiul aflat la etajul 1, spațiu destinat copiilor cu vârste cuprinse între 2 – 9 ani.

Minunatul loc de joacă l-a pus în dificultate pe un băiețel de 4 ani care, marcat sufletește de lipsa afecțiunii părinților, i s-a prezentat lui Donald : ”Eu sunt de la orfelinat...”, întrebând parcă totodată dacă îi este permisă și lui prezența într-un loc de joacă atât de frumos.

Dar, voia bună și dragostea pe care personajele Disney (Daisy, Donald, Minnie, Mickey Mouse, Cenușăreasa, Nemo) le-au arătat-o tuturor copiilor, i-a făcut să uite timp de trei ore de rănile sufletești, din păcate, iremediabile, pe care li le-au creat proprii părinți în momentul în care i-au abandonat.

Copiii au fost antrenați de personajele Disney în nenumărate jocuri distractive, au plonjat de pe topogan în piscina de bile colorate, s-au bucurat de faptul că baloanele prindeau diverse forme sub ochii lor, au mâncat cu multă plăcere pizza și au băut suc...

Pentru momentele magice oferite de către personajele Disney, copii le-au mulțumit animatorilor prin nenumărate râsete cristaline și prin foarte multe îmbrățișări călduroase.

La plecare, animatorii au surprins copiii cu un gest nobil: le-au oferit fiecăruia câte o pungă de bomboane.

Copiii s-au despărțit cu greu de locul de joacă, fiecare sperând să mai vină măcar o dată la Ambasad’Or Play. Cu siguranță acest lucru se va întâmpla! Este o promisiune pe care Asociația Campionii Vieții le-o face.

Parteneriatul cu Ambasador’Or Play ne onorează. Datorită acestui parteneriat, vom organiza anual șase petreceri pentru copii aflați în diverse instituții de plasament din București.

Mulțumim din suflet, Ambasad’Or Play!