Familia Luca

Luca Mario Mihai are 9 ani și este un copil model: calm, răbdător, prietenos, isteț, respectuos, modest. Îi place foarte mult la scoală, având rezultate foarte bune la învățătură; participă activ și cu interes la activitățile din clasă, este receptiv și constiincios. Îi place să citească, împărțind această pasiune cu surorile sale mai mici (Maia - 5 ani și Florina - 6ani), cărora le citește povești din cele două cărți scrise de H. C. Andersen și Frații Grimm, singurele pe care le au.

Face parte dintr-o familie cu resurse financiare reduse, dar acest aspect nu-l împiedică să fie un copil vesel, având parte de multă dragoste și susținere din partea familiei sale.

A fost fericit să primească în luna august o tabletă marca E-Boda din partea Asociației "Campionii Vieții" și, cu toate că până la acel moment nu mai folosise un calculator, în scurt timp a reușit să se familiarizeze cu tableta și să o folosească cu succes.

La începutul lunii septembrie, Asociația "Campionii Vieții" i-a mai facut un cadou lui Mario, dăruindu-i un ghiozdan și toate rechizitele necesare în clasa a III-a. Le-a primit cu încantare și nerăbdare să le folosească.

Succes, Mario, în noul an școlar!

2 septembrie 2015

La fel ca în anul 2014, Asociația „Campionii Vieții” a donat familiei Varga ghiozdanele și rechizitele necesare celor 3 copii ai familiei: Mario (10 ani), Florina (7 ani) și Maia (6 ani). În anul școlar precedent, Mario și Florina au avut rezultate foarte bune la învațătură. Mario începe clasa a IV-a, iar seriozitatea și dragostea de carte se reflectă în rezultatele sale excelente, fiind singurul elev din școala sa care a avut în toți anii de școală rezultate constant foarte bune la învățătură. Este un copil sărac, ce nu se lasă copleșit de acest aspect și care se vede reușind în viață prin educație. Surorile sale îi calcă pe urme, fiind fetițe istețe și cu drag de carte.

Asociația „Campionii Vieții” le urează mult succes în anul școlar 2015 - 2016, știind că rezultatele foarte bune nu vor întârzia să apară.