Familia Pantea

Pantea Maria Olimpia este o fetiță firavă și timidă. A fost adoptată la vârsta de 4 luni de doamna Pantea Beatrice Roxana, care, deși singură, și-a asumat responsabilitatea creșterii unui copil, oferindu-i toată dragostea sa. Doamna Pantea a profesat ca educatoare până în urmă cu 2 ani, când s-a pensionat pe caz de boală. De atunci le este mai greu din punct de vedere financiar, mama străduindu-se să îi asigure Mariei un trai decent.

De mică, Maria a avut unele probleme de sănătate. La vârsta de 5 ani a fost diagnosticată cu tulburare hiperkinetică de conduită. Maria este dezvoltată fizic și psihic normal, fiind un copil cu capacitate intelectuală bună. Până în prezent a obținut rezultate bune și foarte bune la învățătură, numărându-se mereu printre elevii evidențiați la sfârșit de an școlar. Colegii o îndrăgesc pe Maria pentru că este o fire sufletistă.

Maria s-a aflat printre cei 8 copii care pe 22 august au primit câte o tabletă marca E-Boda din partea Asociației "Campionii Vieții" ca semn de apreciere și încurajare pentru rezultatele bune și foarte bune obținute la învățătură.

În această toamnă Maria începe clasa a V-a. Asociația "Campionii Vieții" a întins o mână de ajutor Mariei și mamei sale, dăruindu-i fetiței un ghiozdan nou complet echipat cu rechizitele atât de necesare oricărui elev.

Succes, Maria, în noul an școlar!