Grand Prix Junior Promenada

Grand Prix Junior Promenada tinde să devină o competiție de șah cu tradiție, care este organizată de către Asociația SMART 4 YOU în colaborare cu Mall Promenada. Competiția se adresează copiilor începători cu CIV mai mic de 1010 și cu vârsta cuprinsă între 6 si 11 ani.

Din acest an (2015), Asociația "Campionii Vieții" se alătură acestui proiect de susținere a micilor șahiști, sponsorizându-i pe câștigătorii celor două categorii de vârstă (6-8 ani și 9-11 ani) cu câte o tabletă performantă marca E-Boda, puse la dispoziție de către S.C. E-Boda Distribution S.R.L..

Prima etapă din acest an a avut loc în data de 15 februarie, câștigători fiind Neagoe Ana Paisia (categoria 6-8 ani) și Luca Radu (categoria 9-11 ani). Următoarea etapă va avea loc în data de 5 aprilie 2015.

Felicitări câștigătorilor și succes în continuare tuturor participanților la Grand Prix Junior Promenada!

7 decembrie 2015

În acest sfârșit de an, chiar în ziua de Sfântul Nicolae, s-a definitivat clasamentul Grand Prix-ului de Șah. Câștigătorii anului 2015 sunt Matei Popa (categoria 5 - 8 ani) și Luca Radu (categoria 8 - 11 ani). Și ei, la fel ca toți câștigătorii etapelor din concurs, au fost premiați de Asociația „Campionii Vieții” cu câte o tabletă marca E-Boda.

Le dorim succes tuturor participanților acestui concurs de șah și îi așteptăm și în anul 2016, când vom fi alături de ei cu premii pe măsură.

2016

Așa cum am promis, am rămas alături de acest Grand Prix de Șah și în anul 2016, când au fost organizate 6 etape. Grupele de concurs sunt pentru copii pâna la 8 ani și copii cu vârsta între 9 - 12 ani.

Grație partenerului nostru de suflet - SC E-Boda Distribution SRL, am putut premia câștigătorii ambelor grupe ale fiecarei etape cu câte un ceas inteligent.

Ne bucurăm sp constatpm numărul în creștere al participanților la concursurile de șah și ambiția lor de a câștiga.

Le dorim succes tuturor!