Cupa Campionul Vieții

Începând cu anul 2015, Asociația „Campionii Vieții” instituie cupa „Campionul Vieții”, prin care dorește să premieze și să susțină material un copil defavorizat social care nu se lasă copleșit de situația în care se află, ci încearcă să își depășească condiția făcând performanță într-un anumit domeniu.

Primul „Campion al Vieții” este Ionuț Sandu. Deși pentru el acasă este Centrul de tip familial „Găvana”, format din 3 apartamente în care locuiesc 29 de băieți cu vârste cuprinse între 4 și 18 ani, a avut șansa de a-l întâlni pe Decebal Floroaica. Separat de activitatea de coordonare a centrului „Găvana”, Decebal Floroaica este și vicepreședintele Asociației „Sfinții Spiridon și Irina”, prin intermediul căreia încearcă să ajute tinerii de peste 18 ani care prin lege sunt obligați să părăsească orfelinatele, să-și gasească un loc de muncă și o locuință. Știind cât de greu le este acestor tineri să-și facă un rost în viață, Decebal Floroaica a început să-i îndrume pe copiii din centrul „Găvana” spre activități pentru care manifestă înclinație, pentru a le ușura integrarea în societate mai târziu.

Ionuț Sandu este unul dintre acești copii, care a înțeles șansa care i-a fost oferită și care prin multă muncă, seriozitate și talent a reușit să-și croiască drum spre înalta performanță. Are 13 ani și este deja campion național la lupte greco-romane. Are în palmares și alte medalii obținute la concursuri internaționale, iar de curând s-a întors de la Balcaniadă, unde s-a clasat pe locul 5.

În afara premiului ce a constat în înmânarea unei cupe, a unei tablete și a unui smartphone marca E-Boda, Asociația „Campionii Vieții” îl va spijini material și financiar pe Ionuț pentru ca performanțele sale să continue.

asociatia_campionii_vietii_cupa_campionul_vietii_01

asociatia_campionii_vietii_cupa_campionul_vietii_02

asociatia_campionii_vietii_cupa_campionul_vietii_03

asociatia_campionii_vietii_cupa_campionul_vietii_04

asociatia_campionii_vietii_cupa_campionul_vietii_05

Campionul Vieții 2016

Dorința de a fi cel mai bun și efortul constant depus în slujba acestui scop fac diferența între participanți și învingători. Arina Maria Chelmuș, la cei 10 ani ai săi, este cu siguranță o mare campioană în devenire. Numărul impresionant de medalii obținute în doar doi ani spune foarte multe despre determinarea Arinei de a ajunge în vârful ierarhiei printre înotătorii de marcă.

Premiul "Campionul Vieții", pe care asociația noastră îl decernează anual, a fost înmânat în 2016 Arinei Chelmuș ca o recunoaștere a meritelor sale de până acum, dar și ca o confirmare că drumul ales este cel bun, în ciuda obstacolelor de natură financiară pe care le întâmpină familia sa.

Premierea a fost făcută în seara de Ajun la postul de televiziune B1 TV, în cadrul emisiunii moderate de Laurențiu Botin. Cadourile oferite Arinei au fost asigurate de către Asociația "Campionii Vietii", E-Boda Distribution, Tyr și Trisport, prin furnizarea de echipament sportiv și produse de îngrijire corporală de cea mai inaltă calitate destinate înotătorilor și a unui ceas inteligent marca E-Boda.

Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături și au adus o bucurie imensă Arinei Marius.

Felicitări, Arina!